Recent Changes

Sunday, August 12

 1. 12:25 pm

Friday, February 17

 1. 6:53 am

Sunday, December 11

 1. 12:35 pm
 2. tag_del Scryption untagged scryption
  12:35 pm
 3. page space.menu edited ... Visie Bronnen Scryption Help
  ...
  Visie
  Bronnen
  Scryption
  Help
  (view changes)
  12:32 pm
 4. page home edited Npuntnul is van start De kennis en ervaring, opgedaan in het 22 jarig bestaan van Scryption, wo…

  Npuntnul is van start
  De kennis en ervaring, opgedaan in het 22 jarig bestaan van Scryption, worden nu ingezet in een nieuwe organisatie die de naam n.0 draagt.
  {n.0_scryption-300x80.jpg}

  Dit is de werkplaats. Wees welkom om te reageren op bestaande projecten en vooral ook om ideeën te plaatsen. Voel je vrij om een idee verder uit te werken met anderen. Samen maken we er een project van en zoeken we partners om het idee te presenteren.
  N.nul gaat de ontwikkeling van communicatie en sociale media op de voet volgen en duiden. In samenwerking met jongeren ontwikkelt npunt0 activiteiten als tentoonstellingen, media-installaties, lezingen en debatten, sociale mediaprojecten en aanbod voor het onderwijs.
  ...
  Het visiedocument in wording.
  Contact:
  * Jolande Otten, Pitcher n.0, directeur ex-Scryption, tel: 06-27038461
  * Hans van Driel, bestuursvoorzitter n.0, tel: 06-39565450 npuntnul@gmail.com
  [[include component="tagCloud" ]]component="tagCloud"]]
  (view changes)
  12:32 pm

Friday, July 8

 1. page Concept voorstel - n.0 Scroller ( twitter realtime feeds object ) edited Topic gesloten, komt in iets andere vorm op Incubate 2011. Concept Voorstel : n.0 Scroller ( twi…
  Topic gesloten, komt in iets andere vorm op Incubate 2011.
  Concept Voorstel : n.0 Scroller ( twitter realtime feeds object )
  Sociale media is van deze tijd, twitter is hier een voorbeeld van : stichting n.0 volgt en duid de digitale revolutie. Op dit object kunt u kennis nemen van deze revolutie en eens binnenkijken in de snel op een volgende berichten over tilburg en brabant.
  ...
  {SDC10570.JPG}
  gegevens ...
  ...
  ? )
  deze tekst kan dan aan het object gehangen worden. Misschien ook een klein boekje erbij over twitter.
  Dit is een concept voorstel , en moet natuurlijk ook nog goed bevonden worden door n.0.
  (view changes)
  9:08 am

Wednesday, June 1

 1. msg n.0 zoals omschreven in de folder van het Deprez gebouw. message posted n.0 zoals omschreven in de folder van het Deprez gebouw. citaat " Scryption en n.0 delen een kantoor. Scryption beheert de collectie communicatiem…
  n.0 zoals omschreven in de folder van het Deprez gebouw.
  citaat

  " Scryption en n.0 delen een kantoor.
  Scryption beheert de collectie communicatiemiddelen van het voormalige museum en n.0 voert de activiteiten uit die Scryption in het verleden heeft opgestart. Zo wordt er met jongeren -bijvoorbeeld kunstenaars en studenten- gewerkt aan tentoonstellingen, workshops of onderwijsprogramma' s.
  Scryption en n.0 werken aan het zichtbaar maken van het belang van communicatie en sociale media voor de samenleving, in de historie en vooral in de toekomst, "
  1:57 am

Friday, May 27

 1. 2:24 am

Tuesday, May 17

 1. msg Voorstel debat message posted Voorstel debat Herschrijven van teksten voor web en Ipad is een evidentie lijkt me. Het lezen van een magazine, kr…
  Voorstel debat
  Herschrijven van teksten voor web en Ipad is een evidentie lijkt me. Het lezen van een magazine, krant, boek (offline media) is in de verste verte niet te vergelijken met lezen op een scherm of Ipad. Een weblezer leest, zoals de meesten al weten, door te scannen, korte en duidelijke zinnen met kernwoorden zijn dus belangrijk. Schrappen van overbodige tekst die je offline zou gebruiken, actief schrijven enz. Webcopywriting is helemaal anders. Voor Ipad dringt zich ook een andere opmaak op. Zelf hebben wij een offline magazine en een Ipad magazine: het Ipad magazine dient per keer grafisch anders opgemaakt worden (schreefloos lettertype, anders schikken van grafische elemenenten, werken met volle kleurvlakken voor rust te creeëren enz). Heel veel zaken om over na te denken dus maar boeiende topic!
  4:03 am

More